23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Her yıl 23 nisanda ulusarlarasından çocuklar gelir etkinlikler yapılır,tiyatrolar oynanır. Bu özel günde çocuklarımız etkinlikler düzenlerler ve bu günün önemine değinerek gösteriler yaparlar.Manevi duygular pekiştirilir, milli olmanın önemi artar, takım olarak yapılan etkinliklerle çocuklarımızın takım becerilere gelişmiş olur. Gösterilerde bir takım kostümler yöresel kostümler, kıyafetler kullanılır.Oulabimir firması olarak, çocuklarımıza özel kıyafet üretiyoruz. Yöresel kostümler,hayvansal kostümler,sebze kostümler,meyve kostümleri,tarihsel kostümler,mesleki kostümler vs. benzer kostümlerimiz mevcuttur.

Yöresel Kostümler

Yöresel kostümler anadolumuzun birbirinden farklı giyim kuşamlarına özgü olan kostümlerdir.İç anadolu, doğu anadolu, güneydoğu anadolu, karadeniz, ege gibi bölgelerimizin kıyafetleri değişmektedir. Yöresel tiyatrolarda yada etkinliklerde çocuklarımız için uygun kıyafetleri sitemizde bulabilirsiniz.Çocuklarımız yörelerinin kıyafetlerini tanırlar ve eğlenmiş olurlar.Çocuklarımız bu etkinliklerle Empati beceresi artar, kendine ve çevresine duyduğu saygı artar, kendine olan özgüveni artar, toplum kurallarını öğrenir, bulunduğu grup içerisinde, yardımlaşma ve iletişim kurma beceresi artar. Kıyafetlerin giyimi oldukça rahattır ve ayrıca kalitelidir. Bu kostümler birçok yaşta çocuk için uygundur.Oulabimir web sitesinden kostümlere ulaşabilirsiniz.

Tarihsel Kostümler

Çocuklarımız istedikleri zaman kral kostümü,prenses kostümü,kraliçe kostümü,şovalye kostümü vs.gerekecek etkinlikler yapabilir.Roma dönemini anlatan bir oyunda kral kostümü ihyacı olabilir.Bir padişah rolüne bürünebilirler,bunlar için şahzede kostümümüz mevcuttur. Bir savaşı anlatmak isteyebilirler, bunun için savaşçı kostümlerimiz mevcuttur. Tarihi etkinliklerle hem tarihlerini öğrenmiş oluyorlar hemde eğlenmiş oluyorlar. Kıyafetlerin giyimi oldukça rahattır ve ayrıca kalitelidir. Bu kostümler birçok yaşta çocuk için uygundur. Oulabimir web sitesinden kostümlere ulaşabilirsiniz.

Hayvansal Kostümler

Çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılayabilmek için aslan kostümü, tilki kostümü,kurt kostümü,ayı kostümü,arı kostümü,fil kostümü,tavşan kostümü vs. kostümlerle aktarmiş. Hayvanlar çocuklarımızın gelişimi için çok önemli canlılardır. Karakterlerinizi ve zihinlerinin oturması için hayvan sevgisi büyük önem taşıyor.Aslan kostümü ile çocuklarımıza ormanlarının kralının aslan olduğunu anlatabiliriz. Bir fil kostümü ile filin ormanın en ağır hayvanı olduğunu gösterebiliriz.Masallarda ki kurnaz tilkinin sonunun nasıl geldiğini tilki kostümü ile anlatılabilir. Kırmızı başlıklı kız hikayesinde de bulunan kurt için bir kurt kostümümüzde mevcuttur. Kıyafetlerin giyimi oldukça rahattır ve ayrıca kalitelidir. Bu kostümler birçok yaşta çocuk için uygundur. Oulabimir web sitesinden kostümlere ulaşabilirsiniz.

Sebze Meyve Kostümleri

Çocuklarımızın sağlıklı büyümeleri için sağlıklı beslenmeleri gerekir. Bazen bu beslenme  durumu çocuklarımız için zor olabilir. Onlara meyve sebzeleri sevdikmek için muz kostümü, elma kostümü,çilek kostümü, portaka kostümü, domates kostümü, havuç kostümü, vs. kostümleri ile çocuklarımıza meyve sebzelerin yararlarını anlatır ve sevmelerine yardımcı oluruz.Okullarında yaptıkları tiyatrolarda yeri geldiğinde domates, havuç, çilek,muz olabiliyorlar.Bu anlamda onlar için kostümler önem taşıyor. Oulabimir web sitesinden kostümlere ulaşabilirsiniz.

https://www.oulabimir.com.tr

Etiketler: çocuk bayramı, 23 nisan, yöresel kostümler, meyve kostümleri, sebze kostümleri, hayvansal kostümler
Mart 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR