Hayvan Kostümleri Nasıl Dikilir?

Hayvan Kostümleri Nasıl Dikilir

Hayvanların renklerine göre pek çok çeşit kostüm dikebilir ya da diktirebilirsiniz. Kostüm dikerken hangi bir renge sadık kalmak zorunda olmadığınızı unutmayınız. İstediğiniz renkte örneğin, erkek çocuk hayvan kostümü modelleri üretebilirsiniz. Adım adım anlatmak gerekirse;

Öncelikle kalıp çıkartıyoruz:

Kalıp çıkartmak için bu konuda deneyimli ve profesyonel olmak gerekmektedir. Çünkü kalıbı yanlış kalıp çıkartırsanız. Kostümler hoşunuza gitmeyebilir. Bu sebeple özen göstererek kalıpları çıkartın ve vücut ölçülerinden faydalanarak yapınız.

Kostüm kumaşı belirleme:

Kostümlerimizi tasarlamak için kumaş almamız gerekmektedir. Kumaş hizmeti veren yerlerden kumaş temin etmeniz ve onlardan yardım alabilirsiniz. Herhangi bir görsele hayvan görseline göre dikimlerinize başlayabilirsiniz. Hayvanının arka kısmındaki kuyruk gibi parçaları dikmeyi de unutmayınız.

Kostümlerinize Surat yapma vakti:

Kostümün alt kısmını tasarladıktan sonra surat yapmak oldukça kolaydır. Kostümlerin üst tarafı genellikle kapüşonlu şekilde olur. Fakat sizler yaratıcılığınızı kullanarak pek çok şekilde değişik tasarımlar çıkartabilirsiniz. Hayvanların duyu organları ve benzeri bölümlerini dikerek güzel birer surat çıkartabilirsiniz.

Kulak/Boynuz ve benzeri üst kısımlar:

Tasarladığınız suratlardan sonra hayvanın şekline göre kapüşonlu ve benzeri kendi yaptığınız kafa kısmının üst tarafına kolaylıkla kulak ya da boynuz dikmek oldukça kolay olacak ve sizi daha az yoracaktır.

Son olarak Ayakları tasarlayalım:

Kostümümüzün üst taraflarını sorunsuz bir şekilde diktikten sonra, son noktayı koyma zamanı gelmiş demektir. Kendinize özgü tasarlamış olduğunuz kostümlerden ayak kısmını da belirli desenler (isteğinize göre) tasarlayarak dikebilirsiniz.

Kostümünüzü yukarıdaki maddelere uyarak rahat ve sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz veya bu tarz kostümleri OULABİ MİR ile sorunsuz rahat ve hızlı bir şekilde satın alabilir ve kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz.

https://www.oulabimir.com.tr/

Etiketler: hayvan kostümü, çocuk kostümü
Aralık 13, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR